Μοναδικές στιγμές, στιγμές που ονειρευόταν από μικρό παιδί όταν και ξεκίνησε να ασχολείται με τον αθλητισμό, ο Εμμανουήλ Καραλής κατάφερε να τις βιώσει και να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού θα αποτελεί πάντα κάτι ξεχωριστό για αυτόν καθώς κατέκτησε το πρώτο του ολυμπιακό μετάλλιο, ανέβηκε στο βάθρο με τα ελληνικά χρώματα και είχε την τιμή να εκπροσωπήσει την Ελλάδα ως σημαιοφόρος στην τελετή λήξης της κορυφαίας γιορτής του αθλητισμού.

Οι Γάλλοι διοργάνωσαν μια σειρά από ιδιαίτερα δρώμενα στην τελετή λήξης όπου για ακόμη μια φορά το μουσικό στοιχείο ήταν έντονο. Το συγκρότημα Phoenix "ξεσήκωσε" το κοινό και τους αθλητές οι οποίοι το χάρηκαν με την... ψυχή τους, χόρευαν, τραγουδούσαν, τραβούσαν βίντεο και φυσικά πολλοί εξ' αυτών ανέβηκαν στην σκηνή.

Ο φακός αποθανάτισε μια φοβερή στιγμή αφου κατά την διάρκεια που το συγκρότημα Phoenix έδινε μοναδικό σόου στο stage, η κάμερα "έπιασε" τον... χαμογελαστό όπως πάντα χάλκινο μας Ολυμπιονίκη, Εμμανουήλ να χορεύει, να βγάζει βίντεο και να... χαίρεται με την ψυχη του για όλα αυτά τα ξεχωριστά που ζει! Αυτά που θα μνημονεύει για πάντα σε όλη του την ζωή...

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3ddgm5nr3ax)