Ωραίες οι εμπνεύσεις των Γάλλων ακόμη κι αν δεν τις κατάλαβαν όλοι στη τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024. Αυτό που περίμεναν όλοι ήταν να δουν όμως αν οι... φήμες για τη συμμετοχή του Τομ Κρουζ στη παράδοση της Ολυμπιακής σημαίας ήταν αλήθεια. Ο 62χρονος αστέρας φρόντισε να κάνει την είσοδο του... εντυπωσιακά.

Ο Τομ Κρουζ ομόρφυνε όπως μόνο εκείνος ξέρει την τελετή λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων

Έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές και οι περισσότεροι δε μπορούν να πιστέψουν αυτά που κάνει στα 62 του χρόνια. Ο Τομ Κρουζ είναι από άλλη... πάστα ανθρώπου και το απέδειξε και στη τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 κατά την είσοδο του.

Ο ηθοποιός του Hollywood... γύρισε άλλη μία σκηνή από το "Mission Impossible" και... βούτηξε από την οροφή του Σταντ ντε Φρανς για να προσγειωθεί στο γήπεδο, να χαιρετίσει όλο τον κόσμο που περίμενε και να κάνει κάτι στο οποίο είναι ειδικός.

Σαν ένας άλλον Ίθαν Χαντ έκανε την είσοδο του και... έκλεψε την Ολυμπιακή σημαία από το Παρίσι για να τη στείλει στο Λος Άντζελες. Ανέβηκε όπως γνωρίζει μόνο εκείνος πάνω στη μηχανή του κι έφυγε μαζί της με προορισμό τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2028!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3depxbu7ph5)
Στη συνέχεια ξεκίνησε η παράδοση της Ολυμπιακής σημαίας, με τον Τομ Κρουζ να κάνει ελεύθερη πτώση και να την αφήνει μπροστά στο Hollywood ,φτάνοντας τελικά μέχρι και στον σπουδαίο Μάικλ Τζόνσον.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3deumu5w301)