Την ώρα που ο Ντανιέλ Ποντένσε προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τη Γουλβς για να τον παραχωρήσει στον Ολυμπιακό με μεταγραφή τα πράγματα στη ζωή του έφεραν τα πάνω κάτω. Ο Πορτογάλος εξτρέμ έκανε γνωστό πως δύο δικοί του άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο αεροπορικό δυστύχημα της Βραζιλίας.

Έχασε δύο δικούς του ανθρώπους στη μοιραία πτήση της Βραζιλίας ο Ποντένσε

Μπορεί το τελευταίο χρονικό διάστημα να μην αγωνίζεται και να προσπαθεί να πείσει τη Γουλβς να συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του, αλλά τις τελευταίες ώρες το τελευταίο πράγμα που σκέφτεται ο Ντανιέλ Ποντένσε είναι αυτό.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός έκανε γνωστό μέσω ανάρτησής του στα social media πως έχασε δύο δικούς του ανθρώπους στη μοιραία πτήση της Βραζιλίας, όπου σκοτώθηκαν 62 άτομα, που ταξίδευε από το Παρανά για το αεροδρόμιο του Σάο Πάολο.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των "ερυθρολεύκων" ανέφερε μεταξύ άλλων: "Πηγαίνατε σε μια συναυλία, οι δυο σας, για κάποιον λόγο, το αεροπλάνο σας έπεσε... Σου ζητώ, Μαρίνα, να προσέχεις την οικογένεια που τόσο σε αγαπά. Δώσε στη γιαγιά ένα φιλί και αναπαύσου εν ειρήνη".

anartisi_podence