Την ώρα που το μυαλό της ΑΕΚ βρίσκεται στον επαναληπτικό του Conference League κόντρα στη Νόα που κρίνει το ευρωπαϊκό της μέλλον, η "Ένωση" συνεχίζει να κοιτάζει και τις μεταγραφικές της υποθέσεις, με τον Αρτούρ Μαζουακού να βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας.

Προσπαθεί να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Μαζουακού η ΑΕΚ

Τα πράγματα στην ΑΕΚ δεν είναι και τα καλύτερα δυνατά μετά την ήττα με 3-1 από τη Νόα για τον τρίτο προκριματικό του Conference League στην Αρμενία. Κάτι που φάνηκε και από το ξέσπασμα του Μάριου Ηλιόπουλου στους παίκτες της ομάδας μετά την πολύ άσχημη εμφάνιση.

Άπαντες στην "Ένωση" γνωρίζουν πως η πρόκριση είναι στα χέρια τους, με τον Ματίας Αλμέιδα να ετοιμάζει αλλαγές στην ενδεκάδα για να μπορέσει να δει τη βελτίωση που περιμένει από τους παίκτες του, αλλά και για να περάσει και τα δικά του μηνύματα.

Για τις προσθήκες που αναμένεται να γίνουν στον σύλλογο, σε μία περίπτωση με έντονο ελληνικό παρελθόν φέρεται να έχει καταλήξει η ΑΕΚ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Τουρκία, οι "κιτρινόμαυροι" προσπαθούν να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Αρτούρ Μαζουακού.

"Η ελληνική ομάδα ξεκίνησε προσπάθειες για τη μεταγραφή του Μαζουακού, ο οποίος είναι θετικός στην προσφορά. Η Μπεσίκτας προσπαθεί να αποσπάσει κάποιο κέρδος από τη μεταγραφή, με την τουρκική ομάδα να δουλεύει ήδη για τη μεταγραφή ξένου αριστερού μπακ".

Ο πρώην ποδοσφαιστής του Ολυμπιακού αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια στην Μπεσίκτας μετά τη θητεία του στη Γουέστ Χαμ. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 29 συμμετοχές, ενώ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος χθες (11/08) μοίρασε μία ασίστ.