Η Παρτιζάν έχει βάλει στόχο να είναι πρωταγωνίστρια τη νέα σεζόν στη Euroleague. Οι μεταγραφές παίζουν πάντα το δικό τους ρόλο και με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο είναι ακόμη περισσότερες οι πιθανότητες. Κινήσεις σαν αυτή του Αλεξέι Ποκουσέφσκι δείχνει πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Θέλει να σκάσει τη... βόμβα στη Euroleague με τη μεταγραφή του Ποκουσέφσκι η Παρτιζάν

Οι τελευταίες χρονιές δεν εχουν πάει όπως θα περίμενε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Παρτιζάν. Στην τελευταία σεζόν μάλιστα δε κατάφερε ούτε να κατακτήσει κάποιο τρόπαιο στη Σερβία, ενώ δε μπόρεσε να μπει καν στα Playoffs της Euroleague, χάνοντας τη θέση της στις τελευταίες αγωνιστικές.

Γι' αυτό το λόγο επέλεξε να ξεκινήσει ένα τύπου... rebuild για να μπορέσει να επανέλθει στο προσκήνιο. Μπορεί μέχρι στιγμής να έχει ανακοινώσει μόλις μόλις τρεις μεταγραφές, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει έρθει σε συμφωνία με ακόμη επτά!

Ανάμεσα τους είναι ο Στέρλινγκ Μπράουν που αγωνιζόταν στην Άλμπα Βερολίνου, αλλά και ο Άιζακ Μπόνγκα της Μπάγερν Μονάχου. Τα νέα δημοσιεύματα στη Σερβία σχολιάζουν πως η Παρτιζάν βρίσκεται ένα βήμα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αλεξέι Ποκουσέφσκι.

Ο φόργουορντ που αναδείχθηκε στον Ολυμπιακό, βρισκόταν τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο NBA, αλλά δεν μπόρεσε να βρει συμβόλαιο ενόψει της νέας σεζόν. Σε 168 συμμετοχές στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού είχε 7,5 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ σε περίπου 20 λεπτά αγώνα.