Ένας από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές αλλά και... φίλους του Εμμανουήλ Καραλή είναι αναμφισβήτητα ο Αρμάντ Ντουπλάντις. Ο Σουηδός Πρωταθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, κατέρριψε ένα ακόμη παγκόσμιο ρεκόρ και πλέον κάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα.

Για ξεκούραση στην Ελλάδα ο Ντουπλάντις μετά το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Καλά τα χρυσά μετάλλια και τα παγκόσμια ρεκόρ, αλλά σαν τις διακοπές στην Ελλάδα δεν... έχει θα μπορούσε να πεις κανείς. Ο Αρμάντ Ντουπλάντις ήταν εξαιρετικός στους Ολυμπιακούς Αγώνες και κατέκτησε ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο.

Πλέον και με τη βοήθεια του Εμμανουήλ Καραλή αποφάσισε να ξεκουραστεί. Την ώρα που ο κολλητός του φίλος σήκωνε τη σημαία της Ελλάδας ως σημαιοφόρος στη τελετή λήξης, εκείνος πόζαρε με φόντο τη "γαλανόλευκη" κατά τη διάρκεια των διακοπών του.

Ο Σουηδός χρυσός Ολυμπιονίκης βρίσκεται στη Σαντορίνη μαζί με τη σύντροφο του με στόχο να μαζέψει δυνάμεις και να επιστρέψει δριμύτερος για την ολοκλήρωση της χρονιάς, με την πανέμορφη Ντεζιρέ Ινγκλάντερ να μοιράζεται τις στιγμές τους στα social media.