Για να μπορέσει ένας αθλητής να φτάσει σ' ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες χρειάζεται και μία στήριξη από πίσω σε κάθε δυσκολία που θα βρεθεί. Το ίδιο έκανε και ο Χάρης Καραλής στον γιο του Εμμανουήλ και σε μία ανάρτησή του στα social media πανηγύρισε τη νίκη του γιου του απέναντι σε κάθε... εχθρό που βρέθηκε μπροστά του.

Το μήνυμα του Χάρη Καραλή στον Εμμανουήλ μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Εμμανουήλ Καραλής ήταν εκπληκτικός στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ. Το επίτευγμά του αυτό μάλιστα του έδωσε τη δυνατότητα να είναι ο σημαιοφόρος της Ελλάδας στην τελετή λήξης.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d388s3101ojd)
Το χαμόγελο δεν έφυγε στιγμή από τα χείλη του "Μανόλο", ο οποίος απολάμβανε την κάθε στιγμή με την ψυχή του. Μαζί του όπως και κάθε φορά στη ζωή του ήταν ο πατέρας του, Χάρης, που στέκεται στο πλευρό του και τον βοηθάει με τον τρόπο του να φτάσει στην κορυφή.

Ο Χάρης Καραλής θέλησε να περάσει και το δικό του μήνυμα μετά το τέλος της Ολυμπιάδας προς πάσα κατεύθυνση, αναφέροντας χαρακτηριστικά στα social media: "Παιδί μου, κερδίσαμε! Το μετάλλιο αυτό ανήκει στην οικογένειά μας! Είναι η δική μας ΝΙΚΗ! Δώσαμε μάχες και τις κερδίσαμε!

Νικήσαμε τους φόβους μας, παλέψαμε με δαίμονες, νικήσαμε τον ρατσισμό και την άβυσσο που παραλίγο να μας καταπιεί! Και ΝΑΙ, βγήκαμε ΝΙΚΗΤΕΣ! Γιε μου, υπάρχει και καλύτερος κόσμος και ανήκεις σε αυτόν! Πομάσκι, Στσεπάνσκι και Χρήστο Μελέτογλου, σας ευχαριστώ".