Την ώρα που όλα έμοιαζαν έτοιμα για τη μεταγραφή του Κώστα Φορτούνη στη Σαουδική Αραβία, ξαφνικά παρουσιάστηκε σημαντικό θέμα. Η Αλ Χαλίτζ του Γιώργου Δώνη δεν κατάφερε να πάρει την έγκριση που περίμενε για επιπλέον μπάτζετ και πλέον δεν μπορεί να αποκτήσει τον Έλληνα μεσοεπιθετικό.

"Χαλάει" η μεταγραφή του Κώστα Φορτούνη στη Σαουδική Αραβία

Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση του Κώστα Φορτούνη παρουσιάζεται τις τελευταίες ώρες. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός -που συναντήθηκε με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε εξαιρετικό κλίμα- ήταν έτοιμος να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν.

Ο Φορτούνης αφού πρώτα αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό και έδωσε το «παρών» και στην πρώτη προπόνηση της ομάδας επί ελληνικού εδάφους, περίμενε το τελικό ο.κ. για να μαζέψει τις βαλίτσες του και να ταξιδέψει στη Σαουδική Αραβία για να συμπεριληφθεί στην Αλ Καλίτζ.

Σύμφωνα όμως με τα ΜΜΕ της χώρας, η ομάδα του Γιώργου Δώνη δεν μπόρεσε να πάρει την έγκριση που περίμενε για έξτρα μπάτζετ και θα πρέπει να πορευτεί με το ήδη υπάρχον. Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί πρόβλημα στην απόκτηση του Έλληνα μεσοεπιθετικού και η μεταγραφή δείχνει να... χαλάει.