Ακόμη μία σημαντική απώλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς μετά την είδηση του θανάτου του Χάρη Πάστρα στην ηλικία των 21 ετών, παρουσιάστηκε ακόμη ένα δυσάρεστος γεγονός. Όπως έγινε γνωστό "έφυγε" από τη ζωή ο Νίκος Ξηροκώστας, ο εμβληματικός οπαδός της ΑΕΚ.

"Έφυγε" από τη ζωή ο εμβληματικός οπαδός της ΑΕΚ, Νίκος Ξηροκώστας

Για να μπορέσει να μάθει κάποιος τι θα πει πάθος και στήριξη στην ομάδα θα μπορούσε να ρωτήσει τον Νίκο Ξηροκώστα. Τον εμβληματικό οπαδό της ΑΕΚ που οτιδήποτε κι αν του συνέβη στη ζωή του δε σταμάτησε να είναι δίπλα της ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Στο μακρινό 1995 άλλαξαν όλα στη ζωή του Νίκου, όταν είχε πάει να δει την αγαπημένη του ομάδα στη Θεσσαλονίκη και το "Χαριλάου" για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη. Σ' ένα γήπεδο το οποίο που είχε κριθεί ακατάλληλο(!) και δεν έπρεπε να φιλοξενήσει κανέναν αγώνα.

Η τρέλη των φιλάθλων της "Ένωσης" γέμισαν το γήπεδο και δεν άργησε πολύ να γίνει το κακό. Το κιγκλίδωμα υποχώρησε και έπεσε στον νεαρό τότε Νίκο Ξηροκώστα, διαλύοντας του τη σπονδυλική στήλη και αφήνοντας τον ανάπηρο για το υπόλοιπο της ζωής του.

Ο εμβληματικός οπαδός της ΑΕΚ ήταν μέχρι και τη τελευταία του πνοή δίπλα στην ομάδα και ο θάνατος του βύθισε στο πένθος σύσσωμο το σύλλογο. Όπως έγινε γνωστό "έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών... χάνοντας τη μάχη με την επάρατη νόσο.

Η "Ένωση" έστειλε το δικό της μήνυμα στον αδικοχαμένο οπαδό, αναφέροντας πως: "Νίκο, η ΑΕΚ δεν θα σε ξεχάσει ποτέ!"