Την ώρα που ετοιμάζεται για το μεγαλύτερο μέχρι το επόμενο παιχνίδι της νέας χρονιάς, ο ΠΑΟΚ παρουσίασε στους οπαδούς του τις νέες φανέλες του για τη σεζόν 2024-25. Το σύνθημα είναι "Υπάρχει μόνο ένας τρόπος! Ο δικός μας!" και ο "Δικέφαλος του Βορρά" είναι έτοιμος να κάνει το βήμα παραπάνω.

Παρουσίασε τις νέες φανέλες για τη σεζόν 2024/25 ο ΠΑΟΚ

Η εντυπωσιακή ανατροπή στο φινάλε της περσινής χρονιάς και η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League με το αδιανόητο 4/4 "άνοιξε" την όρεξη των οπαδών του ΠΑΟΚ για τρόπαια και τη νέα σεζόν μαζί με την πρόκριση στο League stage του Champions League.

O "Δικέφαλος του Βορρά" αντιμετωπίζει τη Μάλμε στην Τούμπα (13/08 - 20:30) και γνωρίζει πως αν καταφέρει να κάμψει την αντίσταση της σουηδικής ομάδας θα βρίσκεται έναν γύρο μακριά από το μεγαλύτερο όνειρο που κυνηγάει τα τελευταία χρόνια.

Στην αναμέτρηση η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα παραταχθεί με τη νέα εμφάνιση της ομάδας, η οποία παρουσιάστηκε στους φιλάθλους με εντυπωσιακό βίντεο ενόψει της νέας σεζόν. Με σύνθημα "Υπάρχει μόνος ένας τρόπος! Ο δικός μας!" ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για να γράψει ξανά ιστορία.

"Η κλασσική ριγέ, την οποία έχουμε γνωρίσει ήδη. Όπως προστάζει η ασπρόμαυρη ιστορία, αλλά και με μοντέρνες πινελιές. Η λευκή με total ΠΑΟΚ μοτίβο. Και η μαύρη, με ένα εντυπωσιακό μαύρο μοτίβο. Οι νέες φανέλες των πρωταθλητών είναι εδώ.

Οι φανέλες είναι κατασκευασμένες από Eco Fabric, ένα υλικό που είναι 100% πολυεστέρας από ανακυκλώσιμα πλαστικά. Διαθέτουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, προκειμένου να είναι ελαφριές και να επιτρέπουν στο σώμα του ποδοσφαιριστή να αναπνέει κατά τη διάρκεια των αγώνων", ανέφερε η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ.