Χωρίς να επιδεικνύουν τα μετάλλιά τους, λόγω των φωτιών που κατακαίουν για ακόμα ένα καλοκαίρι τη χώρα, έφτασαν στην Ελλάδα ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Εμμανουήλ Καραλής, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο μήκος και το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ αντιστοίχως στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, στο Παρίσι. 

Η ελληνική αποστολή επέστρεψε στη βάση της και, οριστικά και αμετάκλητα, η διοργάνωση έφτασε στο τέλος της. Πρώτος ήρθε ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ, ο οποίος αποθεώθηκε. Ο ΣΕΓΑΣ, λίγο νωρίτερα και εξαιτίας των πυρκαγιών, ακύρωσε την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου. Από το αεροπλάνο φαίνονταν στον ουρανό οι καπνοί, κάτι που γέμισε τους αθλητές με μελαγχολία. Οι υπόλοιποι Έλληνες αθλητές που αγωνίζονταν στο Παρίσι φόρεσαν, όπως στην περίπτωση της Κατερίνας Στεφανίδη, τα πιο λαμπερά χαμόγελά τους, ανταμώνοντας με τους δικούς τους. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3e4ul5cgzgh)
Στην αποστολή ήταν και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, σημαιοφόρος της Ελλάδας στην τελετή έναρξης, που αγωνίστηκε στα 20χλμ. βάδην για τελευταία φορά. 


afixi_elladas19
afixi_elladas18
afixi_elladas17
afixi_elladas15
afixi_elladas9
afixi_elladas8
afixi_elladas7
afixi_elladas3

Ολυμπιακοί Αγώνες: Μαζί και οι εθνικές πόλο

Με την ίδια πτήση από το Παρίσι έφτασαν στην Αθήνα οι εθνικές πόλο Ανδρών και Γυναικών και το ντουέτο της καλλιτεχνικής κολύμβησης. Η Ευαγγελία Πλατανιώτη ήταν σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στην τελετή λήξης. 

Οι Έλληνες αθλητές έκαναν τις προσπάθειές τους, πέτυχαν υπερβάσεις, πέρασαν όλων των λογιών τα συναισθήματα και πλέον μπορούν να απολαύσουν μερικές εβδομάδες ξεκούρασης πριν την έναρξη της επόμενης σεζόν. 


afixi_elladas16
afixi_elladas14
afixi_elladas13
afixi_elladas12
afixi_elladas11
afixi_elladas10
afixi_elladas6
afixi_elladas5
afixi_elladas4
afixi_elladas2
afixi_elladas1
afixi_elladas_20