Η Άλις Καμπέγιο φιλούσε τον επί επταετία σύζυγό της, Άλβαρο Μοράτα, με πάθος μετά την κατάκτηση του Euro 2024 από την Ισπανία. Ο διεθνής Ισπανός επιθετικός, που πήρε μεταγραφή στη Μίλαν, και η Καμπέλο ανακοίνωσαν, 29 ημέρες μετά, το χωρισμό τους, προκειμένου η σχέση τους να μη γίνει τοξική. 




Ενδεχομένως και σε αυτό να οφειλόταν το ξέσπασμα του Μοράτα κατά τη διάρκεια του Euro, όταν έκανε λόγο για αδικία. Αμφότερα τα μέλη του πρώην ζευγαριού διέψευσαν μετά βδελυγμίας ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους. Μάλιστα, μετά τη διοργάνωση έκαναν μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους διακοπές, κάτι που δίνει ένα τόνο μυστηρίου στο χωρισμό. 




Η Καμπέγιο έβγαλε το επώνυμο Μοράτα από το λογαριασμό της στο instagram. Ωστόσο, επί του παρόντος έχει κρατήσει εν είδει αναρτήσεων κοινές τους φωτογραφίες. 




Η ανάρτηση του Άλβαρο Μοράτα


Μετά από πολλή σκέψη, η Άλις κι εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Ήταν μια υπέροχη σχέση αμοιβαίου σεβασμού, όπου ο ένας αγάπησε και βοήθησε πολύ τον άλλο. Το αποτέλεσμα αυτών των πολύ όμορφων ετών ήταν τα τέσσερα παιδιά μας, που είναι αναμφίβολα ό,τι καλύτερο έχουμε κάνει. Η απόφασή μας ήταν οδυνηρή και σας ζητούμε σεβασμό και σας παρακαλούμε να μην επινοείτε διάφορα σενάρια. Δεν υπήρξε ποτέ έλλειψη σεβασμού, παρά μόνο ασυμφωνίες που λίγο-λίγο έφθειραν τη σχέση μας. Η Άλις θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.




Η ανάρτηση της Άλις Καμπέγιο


Θέλω να καταστήσω σαφές πως δεν υπήρξε κανένα τρίτο πρόσωπο, ούτε έλλειψη σεβασμού από οποιαδήποτε πλευρά. Σε αυτά τα οκτώ χρόνια είχα στο πλευρό μου έναν άνθρωπο που δεν είχε τίποτα πάνω από μένα ως προτεραιότητα και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να κυκλοφορήσει φήμες χωρίς βάση. Θέλω να ευχαριστήσω τον Άλβαρο για ό,τι έκανε για μένα, για τον σύζυγο και πατέρα που ήταν και του εύχομαι τα καλύτερα για πάντα.