Το μενού των αθλητικών μεταδόσεων είναι φτωχό μετά τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024. Τα βλέμματα των τηλεθεατών επικεντρώνεται πλέον στα προκριματικά του Champions League του ποδοσφαίρου με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει την Μάλμε στην Τούμπα.

Για την πρόκριση στα Playoffs του Champions League ΠΑΟΚ και Μάλμε

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Μάλμε (20:30) στην "καυτή" Τούμπα στη ρεβάνς του 2-2 του πρώτου αγώνα στη Σουηδία για τον τρίτο προκριματικό του Champions League. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" αν και δεν ήταν καλύτερος πήρε αυτό που ήθελε και τώρα έχει την ευκαιρία να προκριθεί στην έδρα του.

Πρέπει να προσέξει τις στημένες φάσεις, καθώς έδειξε πως αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, ενώ η Μάλμε θα ψάξει σίγουρα να βρει ένα γκολ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ποντάρει στο γεγονός πως ο κόσμος θα κατακλύσει το γήπεδο θα το... γείρει προς το μέρος του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός στις δηλώσεις του στάθηκε στο γεγονός πως δε θα είναι τελείως έτοιμες οι νέες μεταγραφές της ομάδας, με τον Τσαλόφ και Τισουντάλι να χρειάζονται χρόνο, τον οποίο μπορούν ουσιαστικά να τον "κερδίσουν" μ' ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη σουηδική ομάδα.


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

18:00 COSMOTE SPORT 6 ATP Masters 1000 - Σινσινάτι
18:00 NOVASPORTS 6 WTA Masters 1000v - Σινσινάτι
19:15 COSMOTE SPORT 3 Αλ Χιλάλ - Αλ Αχλί Saudi Super Cup
20:30 NOVASPORTS PRIME ΠΑΟΚ - Μάλμε Champions League