Παρά το γεγονός πως απόψε (13/08 - 20:30) παίζει ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν απέναντι στην Μάλμε, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να προχωράει και το κομμάτι των μεταγραφών, με τον Χόρχε Καμπέσας Ουρτάδο να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ ο Ουρτάδο

Σε μία κίνηση με φόντο το μέλλον προχωράει ο ΠΑΟΚ με την απόκτηση του Χόρχε Καμπέσας Ουρτάδο από την Γουότφορντ. Ο 20χρονος επιθετικός αναμένεται να αποκτηθεί ως δανεικός με οψιόν αγοράς και θα ξεκινήσει να προπονείται με τη Β' ομάδα του συλλόγου για να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Αν πειστούν οι άνθρωποι του "Δικεφάλου του Βορρά" με την παρουσία του στη Super League 2 τότε θα πάρει... προαγωγή, με το πρόβλημα στα φορ να διατηρείται προς ώρας παρά την απόκτηση του Φέντορ Τσαλόφ, με τον Ρώσο να μην έχει προλάβει να δείξει ακόμη το ταλέντο του.

Ο Ουρτάδο είναι διεθνής με την U20 της Κολομβίας κι έχει αγωνιστεί σε 20 παιχνίδια με απολογισμό τρία γκολ και δύο ασίστ, παίζοντας μάλιστα και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U20. Με την πρώτη ομάδα της Γουότφορντ είχε αγωνιστεί μόλις μία φορά στο παρελθόν.