Υπάρχουν εικόνες μέσα από τον αθλητισμό ανά διαστήματα που δείχνουν πως υπάρχει ακόμη ανθρωπιά(!) στον κόσμο. Οι παίκτες της Κάλμαρ από τη Σουηδία έδειξαν με τον πιο έμπρακτο τρόπο τη στήριξη στον αρχηγό της ομάδας, Μάρκους Χέμεν, που μάχεται με τον καρκίνο, ξυρίζοντας τα κεφάλια τους.

Παίκτες της Κάλμαρ στήριξαν τον αρχηγό τους που έχει καρκίνο στη Σουηδία

Η είδηση πως ο αρχηγός της Κάλμαρ, Μάρκους Χέμεν διαγνώστηκε με καρκίνο περισσότερο "πείσμωσε" τους συμπαίκτες του παρά τους κατέβαλλε ψυχολογικά. Οι παίκτες της ομάδας θέλησαν να σταθούν δίπλα του και το έκαναν μ' έναν μοναδικό τρόπο.

Αποφάσισαν στο δυσκολότερο αγώνα της ζωής του να του δείξουν πως δεν είναι μόνος του. Έτσι, όταν μπήκε στα αποδυτήρια ο Μάρκους Χέμεν είδε τρίχες στο πάτωμα και τους συμπαίκτες να έχουν ξυρίσει τα κεφάλια τους ως ένδειξη συμπαράστασης στον αρχηγό τους.

"Όταν ξέρεις πως έχεις τη μεγαλύτερη μάχη στη ζωή σου και δεν πας σε αυτή μόνος σου, σημαίνει τα πάντα για σένα. Ήταν κάτι απίστευτα όμορφο αυτό που έκαναν τα παιδιά. Δεν έχω λόγια να το περιγράψω.

Είναι οι καλύτεροι φίλοι μου και αυτή τους η συμπαράσταση είναι σπουδαία για μένα και την οικογένειά μου. Είναι απίστευτοι άνθρωποι και είμαι ευγνώμων που αποτελώ μέλος της Κάλμαρ", ανέφερε ο Χέμεν μετά το γεγονός που διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια του.