Μία πολύ σημαντική... μεταγραφή, που θα ικανοποιούσε άπαντες, είναι να γίνει «Έλληνας» ο Αρμάντ Ντουπλάντις. Ο Σουηδός πρωταθλητής, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, βρίσκεται σε καλό... δρόμο, τρώγοντας σουβλάκια και χωριάτικη ενώ άκουγε «Ζορμπά».

Τρώει σουβλάκια και χωριάτικη μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Ντουπλάντις

Ίσως τελικά η καλύτερη στιγμή των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 για τον Αρμάντ Ντουπλάντις ήταν όταν συνεννοήθηκε με τον Εμμανουήλ Καραλή για να του κλείσει τις διακοπές του στην Ελλάδα. Ο Σουηδός πρωταθλητής δείχνει σε κάθε ευκαιρία πόσο απολαμβάνει την παρουσία του στη χώρα μας.

Μετά το... ποζάρισμα μπροστά στην ελληνική σημαία, ο Ντουπλάντις συνεχίζει τις διακοπές του με την εντυπωσιακή σύντροφό του, Ντεζιρέ Ινγκλάντερ, και έφτιαξε ένα βίντεο, το οποίο ανέβηκε στα social media, με τον ίδιο να τρώει τις λιχουδιές της πατρίδας μας.

Ο άνθρωπος που έσπασε ακόμα ένα παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ στο Παρίσι βρίσκει την ευκαιρία πλέον, αφού δεν είναι περίοδος αγώνων, για να φάει ό,τι του αρέσει. Ξεκινάει από σουβλάκια και χωριάτικη σαλάτα, ενώ φροντίζει να καταλήγει σε γλυκά και παγωτά. Όλα αυτά φυσικά υπό τους ήχους του... «Ζορμπά»!

@mondo Diets are lame @Desiré Inglander ♬ Sirtaki (Zorba the Geek) - LucasGitanoFamily