Ένας από τους παίκτες που έχουν ακούσει αρκετά έντονη κριτική τα τελευταία χρόνια στην Εθνική Αργεντινής είναι ο Λαουτάρο Μαρτίνες. Ο επιθετικός της Ίντερ φρόντισε στο πρόσφατο Copa America να δώσει τις απαντήσεις του, εξαργυρώνοντας μάλιστα ένα καινούργιο συμβόλαιο με τους "νερατζούρι".

Ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Ίντερ ο Λαουτάρο Μαρτίνες

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες τα τελευταία χρόνια βρισκόταν σε μία ιδιαίτερη θα έλεγε κανείς κατάσταση, καθώς από τη μία σκόραρε κατά ριπάς με τη φανέλα της Ίντερ, αλλά στην Εθνική Αργεντινής περνούσε αρκετά μεγάλη περίοδο αφλογιστίας.

Κάτι που σταμάτησε στο Copa America, καθώς βοήθησε τα μέγιστα την παρέα του Λιονέλ Μέσι να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου. Πλέον επιστρέφει στους "νερατζούρι" με στόχο να μπορέσει να διατηρήσει τα σκήπτρα στη Serie A.

Οι εμφανίσεις του μάλιστα επιβραβεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο από την ομάδα του Μιλάνο, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το 2029 και αν καταφέρει και το ολοκληρώσει θα συμπληρώσε 11 χρόνια παρουσίας στην Ίντερ.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε όπως αναμενόταν ήταν με αυξημένες οικονομικές αποδοχές, ενώ στην ανακοίνωση για την ανανέωση του, ο ίδιος δήλωσε: "Εδώ είναι το δικό μου σπίτι… Εδώ που νιώθω ότι με αγαπούν και αισθάνομαι ότι ανήκω εδώ".

Αντίστοιχα στο προσωπικό του προφίλ στα social media ανέφερε χαρακτηριστικά: "Οι καρδιές μας θα συνεχίσουν να χτυπούν μαζί, είμαι υπερήφανος που θα συνεχίσω να τιμώ το περιβραχιόνιο του αρχηγού", δείχνοντας την ευγνωμοσύνη του στο σύλλογο που ουσιαστικά τον ανέδειξε.