Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 έφτασαν στο φινάλε τους και η τελετή λήξης είχε ξεχωριστά στοιχεία. Πέρα από τον έναν και μοναδικό, Τομ Κρουζ, εκείνος που τράβηξε τα βλέμματα πάνω του ήταν ο περιβόητος "Χρυσός Ταξιδιώτης".

Αποκαλύφθηκε ο "Χρυσός Ταξιδιώτης" της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων έφερε συγκίνηση αλλά και χαρά σε όσους βρέθηκαν στο "Σταντ ντε Φρανς" για να αποχωριστούν την 33η Ολυμπιάδα. Οι διοργανωτές έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για να ικανοποιήσουν το κοινό αλλά και τους αθλητές.

Οι ξεχωριστές στιγμές ήταν αρκετές, με την ιδιαίτερη ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου να γίνεται μ' έναν διαφορετικό θα έλεγε κανείς τρόπο. Εμφανίστηκε στη σκηνή ο "Χρυσός Ταξιδιώτης" που μετέφερε την ελληνική σημαία στο κέντρο του γηπέδου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3dc6kuihlax)
Την παρουσία του φρόντισε να την κρατήσει κρυφή μέχρι να ολοκληρωθεί το φαντασμαγορικό γεγονός, όπως άλλωστε είχε συμβεί και στην τελετή έναρξης με τον δρομέα. Η ταυτότητα τελικά αποκαλύφθηκε και τελικά είναι πολύ γνωστός στο ευρύ κοινό.

xrysos_taxidiwths
xrysos_taxidiwths_1
xrysos_taxidiwths_2
xrysos_taxidiwths_3


Ο άνθρωπος που τον δημιούργησε μαεστρικά ο Thomas Jolly και συγκεκριμένα τον "Χρυσό Ταξιδιώτη", με το ειδικό κοστούμι με τα καρφιά, το οποίο έφτιαξε ο σχεδιαστής Kevin Germanier, ήταν ο 32χρονος Arthur Cadre.

xrysos_taxidiwths_5
xrysos_taxidiwths_4


Ο Arthur Cadre είναι γνωστός για τη συμβολή του στον σύγχρονο χορό, λόγω της εξαιρετικής κίνησης και των ξεχωριστών χορογραφιών του. Το έργο του συνδυάζει διαφορετικά στοιχεία από μορφές χορού, εξερευνώντας νέους δρόμους έκφρασης στο κομμάτι του χορού που εξειδικεύεται.