Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το δύσκολο ταξίδι στην Ολλανδία και τον επαναληπτικό για τον τρίτο προκριματικό του Europa League κόντρα στον Άγιαξ. Η αναμέτρηση όμως δεν έχει ακόμη τηλεοπτική μετάδοση, καθώς οι απαιτήσεις των γηπεδούχων θεωρούνται "τρελές".

"Κίνδυνος" για την τηλεοπτική κάλυψη του Παναθηναϊκός - Άγιαξ

Τον "κίνδυνο" να μη μπορούν να παρακολουθήσουν την ομάδα τους στον αγώνα κόντρα στον Άγιαξ αντιμετωπίζουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού. Οι "τρελές" απαιτήσεις των Ολλανδών αναφορικά με την τηλεοπτική μετάδοση έχουν δυσκολέψει πολύ τα πράγματα στη ρεβάνς του 0-1 του ΟΑΚΑ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3at054pz6b5)
Τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κάτι οριστικό, αλλά οι προτάσεις από ελληνικής πλευράς είναι αρκετά μακριά από τα "θέλω" των Ολλανδών που δείχνουν ανένδοτοι προς ώρας να ρίξουν τις απαιτήσεις του και να μεταδοθεί η αναμέτρηση από κάποιο κανάλι.

Το προβάδισμα έχει όπως και στα παιχνίδια της Super League η Cosmote TV που αναμένεται να κάνει κι άλλη κρούση μέσα στις επόμενες ώρες για να μπορέσει να καλύψει το "χάσμα" που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές και να μπορέσουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού να παρακολουθήσουν τον αγώνα.