Το κεντρικό πρόσωπο των τελευταίων ημερών είναι αναμφισβήτητα ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας αφού πρώτα ξέσπασε πολύ έντονα απέναντι στον πατέρα του τελικά επέλεξε να τον "αποδεσμεύσει" από προπονητή και να συμπορευτεί μόνος του.

Με τον ομοσπονδιακό προπονητή θα πορευτεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Σινσινάτι

Οι τελευταίες εξελίξεις στο θέματα του Στέφανου Τσιτσιπά είναι ραγδαίες, με τον Έλληνα τενίστα να αποφασίζει να σταματήσει τη συνεργασία με τον πατέρα του, αφού πρώτα τον έβρισε με χυδαίο τρόπο στον τελευταίο του αγώνα κόντρα στον Νισικόρι.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3anaesvchtl)
Ο Απόστολος Τσιτσιπάς όπως ανέφερε στην ανάρτηση του ο γιος του θα παραμείνει απλά στο ρόλο του πατέρα και πλέον ο Στέφανος για το τουρνουά του Σινσινάτι αρχικά θα αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή, Δημήτρη Χατζηνικολάου.

Οι δυο τους γνωρίζονται αρκετά καλά από την Εθνική ομάδα, διατηρεί στενές σχέσεις με την οικογένεια. Είναι ο αρχηγός στις αναμετρήσεις του Davis Cup ενώ ήταν και ο υπεύθυνος της Ολυμπιακής αποστολής που βρέθηκε προ ολίγων ημερών στο Παρίσι.

Το ξέσπασμα της αδερφής του Στέφανου Τσιτσιπά για όσα λέγονται

Το δικό της μήνυμα θέλησε να στείλει μέσω των social media η αδερφή του Στέφανου Τσιτσιπά, Ελισάβετ, η οποία σχολίασε όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες με το ξέσπασμα του αδερφού της και την κριτική που έχει δεχθεί για τα λόγια και τις πράξεις του.

"Είναι κρίμα που ψάχνετε πάντα εύκολους στόχους  για να βγάλετε τη χολή σας ρε παιδιά. Πάντα μας φταίνε αυτά που δεν έχουν καμία σημασία όπως το τένις, το ποδόσφαιρο, τα ριάλιτι, τι είπε ο ένας, αν χώρισε ο άλλος, τι έφαγε η άλλη και άμα χέστηκαν όλοι μαζί.

Φανατιζόμαστε με ηλίθια πράγματα αντί να δούμε την ουσία
Τόσα χρόνια στο ίδιο έργο θεατές. Κάηκαν όλοι οι πνεύμονες της Αθήνας. Εδώ δε σας βλέπω όμως να στοχοποιείτε ούτε να μιλάτε ονομαστικά. Λίγοι το κάνουν και έχουν τα έντερα.

Οι ξένοι αγαπάνε πιο πολύ τη χώρα μας από εμάς τους ίδιους. Ζούμε στην ομορφότερη χώρα του κόσμου, αλλά εκεί εμείς, το χαβά μας. Να τρωγόμαστε μεταξύ μας και να θέλουμε ξένους βασιλιάδες.

xespasma_adelfhs