Η σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν η καλύτερη στη σύγχρονη ιστορία του Παναθηναϊκού AKTOR. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε στην κατάκτηση της Euroleague και της Basket League και θέλει να ξεκινήσει τη χρονιά στο Καλλιμάρμαρο με τους φιλάθλους στο πλευρό της.

Η Euroleague αναφέρθηκε στο sold out του τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος"

Το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια, με το μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού AKTOR να επιλέγει φέτος να το διοργανώσει σε άλλο μέρος κι όχι στο ΟΑΚΑ που συνέβαινε από τότε που ιδρύθηκε ο θεσμός.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να το κάνει στο Καλλιμάρμαρο με στόχο να φέρει όσο περισσότερο κόσμο των "πρασίνων" μπορεί στο γήπεδο. Οι φίλαθλοι του "τριφυλλιού" όχι απλά αποδέχθηκαν την πρόσκληση αλλά φρόντισαν να κάνουν κι ένα ταχύτατο sold out.

Ένας γεγονός που δε μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τη Euroleague, με τη διοργανώτρια αρχή σε ανάρτηση της να χαρακτηρίζει τα "μαγικά" χαρτάκια για το τουρνουά ως τα "πιο καυτά εισιτήρια στην πόλη" ρωτώντας κιόλας μάλιστα ποιοι πρόλαβαν να τα προμηθευτούν.

Υπενθυμίζεται πως στο Καλλιμάρμαρο θα διεξαχθούν μόνο οι τελικοί του τουρνουά με τον Παναθηναϊκό AKTOR να αντιμετωπίζει την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ συμμετέχουν ακόμη η Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Αναντολού Εφές.