Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έμεινε στο μήνυμα συμπαράστασης και υποστήριξης στους πυροσβέστες και τους εθελοντές, αλλά θέλησε να τους βοηθήσει εμπράκτως. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, κατ' εντολή του μεγαλομετόχου της, γέμισε ένα φορτηγό και ένα βαν με παλέτες με μπουκάλια νερό και ισοτονικά ποτά, Οι οδηγοί των οχημάτων μετέβησαν στην Ειδική Μονάδα Δασικών Επιχειρήσεων


pyrost


Υπενθυμίζεται ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε μια λιτή και περιεκτική ανάρτηση τη Δευτέρα 12 Αυγούστου. Σε αυτήν έγραψε στα ελληνικά και τα αγγλικά το εξής μήνυμα: "Οι σκέψεις όλων μας αυτές τις τόσο δύσκολες στιγμές είναι με τους συμπολίτες μας, τους εθελοντές και τους πυροσβέστες που δίνουν ηρωικές μάχες με τις πυρκαγιές. Κουράγιο και δύναμη σε όλους. Our thoughts in these difficult moments are with our fellow citizens, the volunteers and the firefighters who are heroically fighting the fires. May you keep your courage and strength".




Ολυμπιακός: Η ανάρτηση στο λογαριασμό της Ειδικής Μονάδας Δασικών Επιχειρήσεων

Ο Προεδρος του @olympiacosfc @evangelos.marinakis έδωσε εντολη να σταλουν νερα και ισοτονικά στους πυροσβέστες.
Έτσι ο Πρόεδρος του Σταδίου Καραισκακη Βασιλης Βασιλειαδης μαζι με τους συνεργατες του, παρέδωσε με ένα γεμάτο φορτηγό και ένα βαν του Ολυμπιακού, παλέτες νερά και ισοτονικά στη βάση των @hellenic_helitack_crews.