Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προσπαθεί να ανοίξει μια νέα σελίδα στην καριέρα του. Στο Σινσινάτι των ΗΠΑ, λοιπόν, που έχει πάει για το τουρνουά ATP1000, ο Έλληνας τενίστας έσβησε την τούρτα των γενεθλίων του, καθώς στις 12 Αυγούστου έκλεισε τα 26. 

Η μητέρα του, Γιούλιγια, έφερε την τούρτα μετά την προπόνησή του, με τον 26χρονο, πλέον, Στέφανο να σβήνει τα κεράκια. Παρούσα ήταν και η Πάουλα Μπαντόσα, η Ισπανίδα τενίστρια που φέρεται να επανενώθηκε με τον Τσιτσιπά έπειτα από έναν προσωρινό χωρισμό. 




Αυτός που έλειπε, ήταν ο πατέρας του, Απόστολος. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν θα συνεχίσει με εκείνον προπονητή, αφού αρχικά θα εμπιστευτεί τον ομοσπονδιακό Δημήτρη Χατζηνικολάου, ο οποίος θα τελέσει χρέη υπηρεσιακού. Ωστόσο, στην ανακοίνωσή του είπε ότι ο πατέρας του θα συνέχιζε να ταξιδεύει μαζί του. Δεν είναι βέβαιο ότι απουσιάζει, πάντως στο βίντεο με την τούρτα δεν εμφανίστηκε. 

Ο Τσιτσιπάς σχολίασε το βίντεο που ανήρτησε στα social media ο επίσημος λογαριασμός του τουρνουά του Σινσινάτι, γράφοντας: "Δεν υπάρχει κάτι σαν να περνάς τα γενέθλιά σου στο Τσιτσι-νάτι".