Ο Άρης γύρισε το... γράμμα στην περίπτωση του Βραζιλιάνου αμυντικού Φαμπιάνο Λέισμαν και πρόκειται να πορευτεί μαζί του τουλάχιστον ως το καλοκαίρι του 2027. Ο γερμανικής καταγωγής στόπερ ήταν φευγάτος, αφού έψαχνε συμβόλαιο με αρκετά περισσότερα χρήματα από όσα έπαιρνε στη Σαουδική Αραβία

Ωστόσο, οι "κίτρινοι" δεν έκλεισαν την πόρτα τους στον 32χρονο κεντρικό αμυντικό. Ο Φαμπιάνο δεν έβρισκε την πρόταση που ήθελε με τον καιρό να περνάει και βέβαια ξεκίνησε να σκέφτεται την προοπτική επιστροφής στον Άρη, όπου παίζει από το 2021 και έχει κάνει συνολικά 113 συμμετοχές (με εννιά γκολ και μία ασίστ), οι 105 εξ αυτών αγωνιζόμενος σε όλο το παιχνίδι. 

Άρης: Συμφώνησαν γρήγορα

Ο Θοδωρής Καρυπίδης, κατ' επιθυμία και του Άκη Μάντζιου, προπονητή της ομάδας, επεδίωξε επαναπροσέγγιση με τον Φαμπιάνο, ο οποίος είχε, πια, ορθάνοιχτη πόρτα. Ο Βραζιλιάνος έφτασε στη Θεσσαλονίκη και έπειτα από συνάντηση με το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και τον Ντάρσι Νέτο, οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία για τα επόμενα τρία χρόνια. Έτσι, ο Φαμπιάνο πρόκειται να συμπληρώσει έξι χρόνια στον Άρη. 

Ο Θοδωρής Καρυπίδης ανήρτησε σχετική με τη συνάντηση φωτογραφία στα social media, επισφραγίζοντας ουσιαστικά τη συμφωνία. Μόνο η ανακοίνωση απομένει.  φωτογραφία του με τον Φαμπιάνο και τον Ντάρσι Νέτο, προαναγέλλοντας την συμφωνία τους.


0224bac4-d43b-430b-bacf-8e20f9a994b4