Ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς δεν παρέκλινε -και μαζί του η εθνική πόλο Ανδρών- της υπόσχεσης που είχε δώσει στη συνέντευξή του στο parapolitika.gr για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Η "γαλανόλευκη" αποκλείστηκε με φρικτό τρόπο στα προημιτελικά και η νικήτρια Σερβία πήρε το χρυσό μετάλλιο.

Ωστόσο, η Εθνική δεν εμφανίστηκε ολιγόψυχη ή με έλλειμμα αυταπάρνησης στο Παρίσι, αν και δεν πήγε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Άλλωστε, οι πέντε νίκες και δύο ήττες (αμφότερες με ένα γκολ διαφορά) καταμαρτυρούν ότι θα μπορούσε να είναι στα μετάλλια. Εξάλλου, εφόσον περνούσε στα πέναλτι τη Σερβία μάλλον θα έπαιζε στο δεύτερο διαδοχικό τελικό της. Είναι ακόμα ένα γραμμάτιο που περιμένει την εξόφλησή του. 




Ο Γενηδουνιάς είναι πείσμων και αυτό ανέδειξε με το μήνυμά του στο instagram. Μάλιστα, στην ανάρτησή του έκανε λόγο για παντογνώστες και υποσχέθηκε να τους κάνει, εκείνος και οι υπόλοιποι διεθνείς, να υποστηρίξουν ξανά την εθνική πόλο Ανδρών. Εγγυήθηκε ότι "θα ξανακάνετε κωλοτούμπα". Υποσχέθηκε, δε, σε εκείνους που στενοχωρήθηκαν με τους παίκτες της ομάδας να "σας ξανακάνουμε να χαμογελάσετε". 

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Γενηδουνιά


Ολυμπιακοί Αγώνες! Τι ωραίο πράγμα. Συναισθήματα έντονα που λίγα πράγματα στη ζωή μπορούν να στα προκαλέσουν. Ήθελα να γράψω πολλά, αλλά δεν θα το κάνω. Ένα πράγμα θα πω. Εσείς που απογοητευτήκατε και στεναχωρηθήκατε μαζί μας, θα σας ξανά κάνουμε να χαμογελάσετε και να φουσκώσετε από περηφάνεια. Εσείς οι παντογνώστες που βγήκατε γρήγορα να ρίξετε ευθύνες, να σχολιάσετε και να στείλετε κακόβουλα μηνύματα, θα σας δώσουμε λόγο να ξανακάνετε κωλοτούμπα και να μας υποστηρίξετε. Αυτό είναι υπόσχεση.