To μενού των αθλητικών μεταδόσεων παραμένει φτωχό, περιμένοντας να αρχίσουν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στα παιχνίδια που ξεχωρίζουν είναι το Σούπερ Καπ Ευρώπης που διεξάγεται στη Βαρσοβία ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Αταλάντα.

Ρεάλ Μαδρίτης και Αταλάντα "μάχονται" για το Σούπερ Καπ Ευρώπης

Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στην Ευρώπη κρίνεται στη Βαρσοβία. Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Αταλάντα (22:00) με τις δύο ομάδες να έχουν στόχο να ξεκινήσουν με νίκη τη νέα σεζόν. Οι "μερέγχες" κατέκτησαν το Champions League κερδίζοντας στον μεγάλο τελικό την Μπορούσια Ντόρτμουντ με 2-0.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1ozk1ml76oh)
Από την άλλη η ιταλική ομάδα έκανε ένα μικρό "θαύμα" καταφέρνοντας να επικρατήσουν της Μπάγερ Λεβερκούζεν στον τελικό του Europa League με 3-0. Μέχρι εκείνο το παιχνίδι η αρμάδα του Τσάμπι Αλόνσο ήταν αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά έχασαν στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς από τον "μετρ" των ειδικών συνθηκών, Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1ghvnzpnjo9)
Το παιχνίδι είναι ξεχωριστό για ακόμη έναν λόγο, καθώς θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της "Βασίλισσας" ο Κίλιαν Εμπαπέ. Ο Γάλλος σούπερ σταρ μετά από χρόνια προσπάθειας κατάφερε να "μετακομίσει" στην ομάδα της καρδιάς του.

Τον Εμπαπέ και την προσπάθεια του για τον πρώτο του τίτλο με τη Ρεάλ Μαδρίτης θα έχουν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές μέσω των συχνοτήτων τόσο της Cosmote TV όσο και του MEGA, με την ώρα έναρξης του παιχνιδιού να υπολογίζεται στις 22:00.