Η περίπτωση Κίναν Έβανς έμοιαζε λουκούμι για τον Ολυμπιακό με το πρόβλημα στο περιφερειακό σουτ, αλλά ο Αμερικανός της Ζάλγκιρις (17,3 πόντοι, 53% στο δίποντο, 44% στο τρίποντο, 90% στις βολές, 2,8 ριμπάουντ, 3,9 ασίστ, 1,2 κλέψιμο και 18.3 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 27'23'' σε 34 παιχνίδια) της Euroleague) τραυματίστηκε πολύ σοβαρά λίγο πριν λήξει η προηγούμενη περίοδος

Το διάστημα εκτός δράσης, 6-8 μήνες, ήταν αποθαρρυντικό, όμως ο Ολυμπιακός τον απέκτησε. Ο Έβανς, τώρα, θέλει να ανταποδώσει.

Ολυμπιακός: "Πραγματικά καλά η αποθεραπεία"

"Η αποθεραπεία μου πηγαίνει πραγματικά καλά και ανεβαίνω. Προσπαθώ να έχω τον ίδιο θετικό τρόπο σκέψης που είχα και μετά από τον πρώτο μου τραυματισμό, να επιστρέψω ακόμη καλύτερος. Δεν σκύβω, κοιτάζω το φως στο τέλος του τούνελ. Και προσεύχομαι αυτός να είναι ο τελευταίος τόσο σοβαρός τραυματισμός μου" δήλωσε στο The Next Prospect ο 28χρονος γκαρντ.

"Ανυπομονώ να είμαι υγιής και να βοηθήσω την ομάδα να περάσει αυτό το μικρό εμπόδιο που την σταμάτησε από το να κατακτήσει τη Euroleague τα προηγούμενα τρία χρόνια. Είμαι ενθουσιασμένος που θα γίνω μέλος αυτού του τόσο ιστορικού ντέρμπι, είμαι έτοιμος να ενσωματωθώ την ελληνική κουλτούρα, στη ζωή και στο φαγητό. Θα έχω περιορισμούς στο ξεκίνημα, μέχρι να βρω τα πατήματά μου, μέχρι να σιγουρευθώ ότι το κορμί μου θα αντιδράσει καλά. Θα πρέπει να κερδίσω τον σεβασμό προπονητών και συμπαικτών μου" συμπλήρωσε ο Κίναν Έβανς.