Παρέμειναν 14 ομάδες στα playoffs του Champions League, όμως ανάμεσά τους δεν είναι ο ΑΠΟΕΛ. Οι Κύπριοι δεν κατάφεραν να νικήσουν τη Σλόβα, 0-0, στη Λευκωσία και έμειναν εκτός λόγω της ήττας με σκορ 2-0 στην Μπρατισλάβα

Από τη μεριά του, ο Παναθηναϊκός δεν έχει πολλές πιθανότητες να περάσει τον Άγιαξ μετά την ήττα του με σκορ 1-0 στο ΟΑΚΑ, αλλά εφόσον καταφέρει ένα μίνι θαύμα στο Άμστερνταμ θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Γιαγκελόνια, για τα playoffs που θα οδηγήσουν στη League Phase του Europa League. Οι Πολωνοί είχαν χάσει από την Μπόντο Γκλιμτ 1-0 εντός έδρας και ηττήθηκαν 4-1 στη Νορβηγία, αν και προηγήθηκαν μόλις στο 4'. 

Η Καραμπάκ, από τη μεριά της, έκανε κάτι απίθανο. Είχε ηττηθεί εντός έδρας με σκορ 2-1 από τη Λουντογκόρετς και την νίκησε με σκορ... 7-2 στη Βουλγαρία για να πάρει την πρόκριση. Το ακόμα πιο συγκλονιστικό είναι ότι το παιχνίδι στην κανονική διάρκειά του έληξε 3-2 και η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν έβαλε τρία γκολ στα τελευταία 10' της παράτασης, για την ακρίβεια από το 110' έως το 119'. 

Σημαντικές προκρίσεις πήραν η Ντινάμο Κιέβου επί των Ρέιντζερς (2-0 εκτός έδρας, 1-1 το πρώτο ματς) και η Λιλ επί της Φενέρμπαχτσε (1-1 στην Κωνσταντινούπολη, 2-1 στο πρώτο παιχνίδι. 

Η Μάλμε, που απέκλεισε τον ΠΑΟΚ, θα παίξει με τη Σπάρτα Πράγας για την πρόκριση στη League Phase. 

Το πανόραμα του Champions League

Τα ζευγάρια των playoffs

Γιανγκ Μπόις-Γαλατάσαραϊ

Ντινάμο Ζάγκρεμπ-Κάραμπαγκ

Μίντιλαντ-Σλόβαν Μπρατισλάβας

Μπόντο Γκλιμτ-Ερυθρός Αστέρας

Μάλμε-Σπάρτα Πράγας

Λιλ-Σλάβια Πράγας

Ντινάμο Κιέβου - Ζάλτσμπουργκ


Οι ομάδες της League Phase

Άρσεναλ

Άστον Βίλα

Αταλάντα

Ατλέτικο Μαδρίτης

Μπαρτσελόνα

Μπάγερν Μονάχου

Μπενφίκα

Μπολόνια

Μπρεστ

Σέλτικ

Κλαμπ Μπριζ

Ντόρτμουντ

Φέγερνορντ

Τζιρόνα

Ίντερ

Γιουβέντους

Λειψία

Μπάγερ Λεβερκούζεν

Λίβερπουλ

Μάντσεστερ Σίτι

Μίλαν

Μονακό

Παρί Σεν Ζερμέν

Αϊντχόφεν

Ρεάλ Μαδρίτης

Σαχτάρ Ντόνετσκ

Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Στουρμ Γκρατς

Στουτγάρδη