Ένα διπλό από το... παρελθόν ψάχνει ο Παναθηναϊκός στην Ολλανδία κόντρα στον Άγιαξ. Ο Ντιέγκο Αλόνσο και οι παίκτες του αναχώρησαν για το Άμστερνταμ με στόχο την ανατροπή του εις βάρος τους 0-1 του ΟΑΚΑ και την πρόκριση στα Playoffs του Europa League.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3at054pz6b5)

Ταξίδεψε στην Ολλανδία με μοναδικό στόχο την υπέρβαση ο Παναθηναϊκός

Με μοναδική απουσία τον Τζορτζ Μπάλντοκ αναχώρησε ο Παναθηναϊκός για την Ολλανδία. Οι "πράσινοι" έχουν μπροστά τους δύσκολο έργο απέναντι στον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, αλλά η διαφορά δυναμικότητας στο πρώτο παιχνίδι έδειξε πως δεν είναι μεγάλη.

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ματς "ζωής και θανάτου" για την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο, καθώς θα κρίνει κατά πολύ την ευρωπαϊκή συνέχεια του για τη σεζόν 2024/25. Αν καταφέρει και προκριθεί θα βρει μπροστά του την Γιαγκελόνια, ενώ θα έχει εξασφαλισμένη τη θέση έστω στο League stage του Conference League.

Διαφορετικά σε περίπτωση που το "τριφύλλι" αποκλειστεί από τον "Αίαντα" τα πράγματα δυσκολεύουν επικίνδυνα. Ο αντίπαλος που του έφερε η κλήρωση στο Conference είναι η Λανς που στο τελευταίο της φιλικό πριν ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις επικράτησε με 3-0 της Λέστερ.

Ο Ισπανός τεχνικός των "πρασίνων" σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού στον Φώτη Ιωαννίδη, με τον Έλληνα επιθετικό να έχει επανέλθει από τον τραυματισμό του και να διεκδικεί τη θέση του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ που ήταν "μοιραίος" στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στους Ολλανδούς.

anaxwrisi_pao
anaxwrisi_pao_1
anaxwrisi_pao_2
anaxwrisi_pao_3