Το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων επικεντρώνεται κυρίως στους λάτρεις του τένις. Η αναμέτρηση που ξεχωρίζει κι έχει έντονο το ελληνικό ενδιαφέρον για τους τηλεθεατές είναι εκείνη ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Γιαν - Λέναρντ Στρουφ.

Ξεκίνημα στο Σινσινάτι με νέο προπονητή για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Έτοιμος θα έλεγε κανείς για ένα restart στην καριέρα του παρουσιάζεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας Πρωταθλητής έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών το τελευταίο χρονικό διάστημα για λόγους που δυστυχώς για εκείνον δε σχετίζονται με τη καλή "δουλειά" του στο τένις.

Λίγες ώρες μετά το πολύ άσχημο περιστατικό και τα... βαριά λόγια που ξεστόμισε προς τον πατέρα του, ο Τσιτσιπάς ανακοίνωσε μέσω των social media το τέλος της συνεργασίας τους σε επαγγελματικό επίπεδο, αναφέροντας πως "θα διατηρήσει το ρόλο του πατέρα".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3anaesvchtl)
Πλέον ο Έλληνας Πρωταθλητής μετά την έντονη κριτική που δέχθηκε, αγωνίζεται για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες ενός καινούργιου προπονητή, ο οποίος βέβαια γνωρίζει πολύ καλά την οικογένεια και δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Χατζηνικολάου.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ελλάδας θα τον καθοδηγήσει στο τουρνουά του Σινσινάτι. Εκεί ο Τσιτσιπάς στο πρώτο του παιχνίδι στη διοργάνωση αντιμετωπίζει τον Γιαν - Λέναρντ Στρουφ (17:00) με στόχο να ξεκινήσει με νίκη τη νέα... εποχή.


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

17:00 COSMOTE SPORT 6 Γιαν - Λέναρντ Στρουφ - Στέφανος Τσιτσιπάς ATP
18:00 NOVASPORTS 6 WTA 1000 Cincinnati Open - Φάση των "32"
19:15 COSMOTE SPORT 3 Αλ Τααβόν - Αλ Νασρ Saudi Super Cup