Οι κακές εμφανίσεις στα φιλικά προετοιμασίας για τον Άρη αναγκάσαν τους "κίτρινους" να προχωρήσουν γρήγορα τις μεταγραφές τους. Μετά την ολοκλήρωση του Σιφουέντες και την ανανέωση του Φαμπιάνο, η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Τζόναθαν Σίλβα σύμφωνα με την "AS".

Κοντά στη μεταγραφή του Τζόναθαν Σίλβα ο Άρης

Τα πρώτα δείγματα γραφής για τον Άρη δεν ήταν ικανοποιητικά και πλέον στην ομάδα "τρέχουν" για να προλάβουν να ενισχύσουν  την ομάδα. Τις τελευταίες ημέρες οι μεταγραφικές υποθέσεις για τους "κίτρινους" βρίσκονται στο... κόκκινο με διάφορες υποθέσεις να δουλεύονται.

Μετά τις εντυπωσιακές κινήσεις με τους Μόντσου και Σιφουέντες, η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να ανανεώσει το συμβόλαιο του Φαμπιάνο, ενός παίκτη που ήταν κομβικός τις προηγούμενες χρονιές για την ομάδα.

Σύμφωνα με το δημοσιεύμα της "AS" μάλιστα, ο Άρης φαίνεται πως θέλει να ολοκληρώσει ακόμη μία μεταγραφή. Βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Τζόναθαν Σίλβα, ο οποίος τη χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στη La Liga 2 με τη φανέλα της Αλμπαθέτε.

"O Σίλβα ήθελε να παραμείνει στην Ισπανία αλλά δεν δέχθηκε προτάσεις. Αυτό τον οδήγησε στην απόφαση αποδοχής της πρότασης του Άρη και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή", αναφέρει η ισπανική εφημερίδα.

Με την πρεμιέρα της Super League και το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο να πλησιάζει, ο Άκης Μάντζιος θέλει να έχει όσες περισσότερες ποιοτικές λύσεις μπορεί, αν και είναι δεδομένο πως η ενδεκάδα που θα παρατάξει θα είναι αρκετά διαφορετική στη συνέχεια της σεζόν.