Ο αποκλεισμός πάντα φέρνει μία άσχημη... γεύση στην ομάδα που δεν τα καταφέρνει. Ο τρόπος όμως που ο ΠΑΟΚ έμεινε εκτός των Playoffs του Champions League από τη Μάλμε, είναι κάτι που δύσκολα... χωνεύεται και άπαντες στην Τούμπα βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Αποκλείστηκε από το Champions League ο ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει να... ξυπνήσει

Και τώρα τα... κεφάλια μέσα. Ο ΠΑΟΚ έφτασε λίγα δευτερόλεπτα μακριά από την πρόκριση στα Playoffs του Champions League, αλλά το άσχημο εώς ανύπαρκτο διώξιμο του Μαντί Καμαρά μέσα από την περιοχή ουσιαστικά του στέρησε την ελπίδα στο... όνειρο.

Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου είχαν δώσει τα πάντα μέχρι εκείνη τη στιγμή στον αγωνιστικό χώρο, ο Κουλιεράκης είχε βάλει το γκολ της... ζωής του με "φωτοβολίδα" από τα 35 μέτρα και όλα έδειχναν πως ο "Δικέφαλος του Βορρά" θα πάρει αυτό που ήθελε και άξιζε.

Η μοίρα όμως φρόντισε να του παίξει άσχημο παιχνίδι και το τέρμα του Ζάτερστορμ στο 90+7 του στέρησε αυτά που μέχρι πρότινος ήταν δικά του. Η απογοητεύση στην Τούμπα ήταν έκδηλη στα πρόσωπα όσον βρέθηκαν στο γήπεδο, αλλά πλέον ο ΠΑΟΚ δεν προλαβαίνει να... κλάψει.

Ο Ρουμάνος προπονητής ανέλαβε τις ευθύνες της ομάδας του, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για το πως η πρόκριση χάθηκε από δικά τους λάθη, γεγονός που δείχνει πως γίνεται η αυτοκριτική που χρειάζεται για να μπορέσει να επανέλθει ξανά στις επιτυχίες.

Απαιτητικό το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ το επόμενο δεκαπενθήμερο

Είναι έτσι το πρόγραμμα τις επόμενες εβδομάδες που πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια του και να συνέλθει γρήγορα πριν να είναι πολύ αργά. Το Σάββατο (17/08) έχει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Πανσερραϊκό και θα ξεκινήσει τη προσπάθεια για να διατηρήσει τα σκήπτρα στη Super League.

Ακολουθεί το παιχνίδι για τα Playoffs του Europa League με την Τσέλιε να έχει το πλεονέκτημα σε σχέση με τη Σάμροκ Ρόβερς γοα την πρόκριση. Χάθηκε ναι μεν ο στόχος του Champions League αλλά ο "Δικέφαλος του Βορρά" θέλει να προκριθεί στο League stage του Europa.

Μέσα σε 15 ημέρες θα κληθεί να δώσει πέντε σημαντικά παιχνίδια σε Ευρώπη και Ελλάδα και αν δεν προλάβει μέχρι τότε να ανασυνταχθεί και να βρει τον εαυτό του, τότε μπορεί πολύ εύκολα να βρεθεί στο τέλος προ... εκπλήξεως.