Μία πολύ δύσκολη ημέρα ξημέρωσε για τους οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι έπρεπε να αποχαιρετίσουν έναν δικό τους άνθρωπο. Ο Νίκος Ξηρόκωστας δε βρίσκεται πλέον στη ζωή και οι φίλαθλοι της "Ένωσης" βρέθηκαν στη κηδεία του για να του πουν το τελευταίο αντίο.

Είπαν το τελευταίο αντίο στον Νίκο Ξηρόκωστα οι οπαδοί της ΑΕΚ

Ο Νίκος Ξηρόκωστας απέδειξε με τον πλέον κατανοητό τρόπο τι θα πει αγάπη για μία ομάδα, αλλά και στήριξη σε κάθε δύσκολη στιγμή. Τα τελευταία περίπου 30 χρόνια μπορεί να βρισκόταν σε αναπηρικό καροτσάκι αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να είναι δίπλα στο σύλλογο που λατρεύει.

Πλέον, ο Νίκος δε βρίσκεται στη ζωή και η "οικογένεια" του τον αποχαιρέτισαν όπως του άρμοζε. Τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία με το φέρετρο του να είναι καλυμμένο με τη σημαία της ΑΕΚ και προτού φτάσει στην εκκλησία πέρασε από το γήπεδο της "Ένωσης".

Πάλεψε με κάθε τρόπο απέναντι στην επάρατη νόσο αλλά η μάχη αυτή ήταν... άνιση. Η ΠΑΕ ΑΕΚ αλλά και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Μάριος Ηλιόπουλος έστειλαν στέφανα, ενώ είχε ζητηθεί από την οικογενειά του να δοθούν χρήματα για τη Μυρτώ.

xhrokwstas_
xhrokwstas_1
xhrokwstas_2
xhrokwstas_3
xhrokwstas_4
xhrokwstas_5