Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Αsteras AKTOR στην πρώτη αγωνιστική της Super League και διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος. Το γεγονός αυτό έφερε την αντίρρηση των Αρκάδων οι οποίοι σκέφτηκαν να μην κατέβουν στον αγώνα.

Ο λόγος που δεν βολεύει καμία ομάδα να μη κατέβει σε αγώνα της Super League

Ο Asteras AKTOR σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μη κατέβει στο παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στον Παναθηναϊκό, λόγω του διαιτητή Τάσου Σιδηρόπουλου. Οι Αρκάδες ορθά έχουν την αντίρρηση τους, καθώς είχαν ζητήσει την εξαίρεση του εν λόγω ρέφερι αλλά αν αποφασίσουν να αποχωρήσουν τα πράγματα αλλάζουν.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, τα πράγματα έχουν γίνει πιο αυστηρά και ουσιαστικά όποια ομάδα πάρη την απόφαση να μην αγωνιστεί σε κάποιο αγώνα δυσκολεύει από μόνη της τη μοίρα της ενόψει της χρονιάς που αγωνίζεται αλλά και της επόμενης

Ο κανόνας του ΚΑΠ στο άρθρο 17 αναφέρει χαρακτηριστικά: "Ομάδα που δεν κατέρχεται να αγωνισθεί ή παραιτηθεί από αγώνα ή αγώνες ή παρουσιάζεται στον αγωνιστικό χώρο με λιγότερους του ελάχιστου επιτρεπομένου ορίου (λιγότερους από εννέα) ποδοσφαιριστές για την έναρξή του, χωρίς να συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας, εκτός από την καταβολή κάθε σχετικής δαπάνης, τιμωρείται με αφαίρεση (-3) βαθμών από το πρωτάθλημα που αγωνίζεται και επίσης με αφαίρεση (-3) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα που θα αγωνιστεί, με απώλεια του αγώνα με τέρματα (-3) και με χρηματική ποινή από 5.000 έως 40.000 ευρώ στα πρωταθλήματα των επαγγελματικών κατηγοριών" .