Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε τελικά στην παράταση από τη Μάλμε στον τρίτο προκριματικό του Champions League, αλλά η χθεσινή μέρα (13/08) ήταν ξεχωριστή για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Πέραν του γεγονότος πως έγινε ο πρώτος ξένος σκόρερ του "Δικεφάλου του Βορρά" στην Ευρώπη, έγινε και για πρώτη φορά πατέρας.

Έγινε πατέρας για πρώτη φορά ο Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ

Από την πίκρα στην απόλυτη ευτυχία! Κάπως έτσι τα συναισθήματα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ κόντρα στη Μάλμε. Ο "Δικέφαλος του Βορρά", παρά το γεγονός πως προηγήθηκε τρεις φορές, τελικά αποκλείστηκε και αποχαιρέτησε το Champions League.

Ένας από τους σκόρερ της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν και ο Σέρβος διεθνής, που με το γκολ του αυτό έφτασε τα 12 με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και έγινε ο πρώτος ξένος σκόρερ στην ευρωπαϊκή ιστορία της ομάδας, ξεπερνώντας τα 11 του Ρόμπερτ Μακ.

Μπορεί ο αποκλεισμός να του άφησε μια γλυκόπικρη γεύση, λοιπόν, αλλά η συνέχεια ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να φανταστεί, καθώς μετέβη στο νοσοκομείο γιατί η γυναίκα του γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, με τα χαρμόσυνα νέα να γίνονται γνωστά μέσω των social media.

"Πριν είχαμε ο ένας τον άλλον, τώρα έχουμε τα πάντα. Καλώς όρισες, γιε μας. Είμαστε ευλογημένοι", έγραψε το ευτυχισμένο ζευγάρι και τα σχόλια μαζί με τα like πήραν... φωτιά.