Το ξεκίνημα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη τη φετινή χρονιά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ είναι ονειρικό. Σε τέσσερις αναμετρήσεις στα προκριματικά του Champions League έχει τρία γκολ και μία ασίστ, με τη Βόλφσμπουργκ να καταθέτει πρόταση 15 εκατομμυρίων στον "Δικέφαλο του Βορρά" για τη μεταγραφή του.

Πρόταση 15 εκατομμυρίων στον ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του Κουλιεράκη

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα Playoffs του Champions League, αλλά το άστρο του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη "έλαμψε" για ακόμα μία φορά. Ο Έλληνας αμυντικός έβαλε το γκολ της... ζωής από τα 35 μέτρα, αλλά δεν ήταν αρκετό για την ομάδα του.

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις στα τέσσερα επίσημα παιχνίδια του "Δικεφάλου του Βορρά" τράβηξαν ακόμη περισσότερο τα βλέμματα των ευρωπαϊκών συλλόγων. Μετά την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που έχει δείξει το ενδιαφέρον της, ήρθε η σειρά της Βόλφσμπουργκ.

Η γερμανική ομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε πρόταση 15 εκατομμυρίων για την απόκτηση του Έλληνα αμυντικού, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους για τη μεταγραφή, με την ομάδα της Φρανκφούρτης από την άλλη να μην έχει πει την τελευταία της λέξη.

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι προσώρας διατεθειμένος να παραχωρήσει τον Κουλιεράκη, γνωρίζοντας πως υπάρχει ακόμα ένας προκριματικός γύρος στο Europa League. Εκτός των άλλων, από τον "Δικέφαλο του Βορρά" έχει ήδη αποχωρήσει ο Τροστ-Εκόνγκ.