Την απόφαση να αποχωρήσει για πρώτη φορά από την Ιταλία πήρε ο Πάουλο Ντιμπάλα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός προέρχεται από δύο γεμάτες σεζόν στη Ρόμα, αλλά πλέον είναι έτοιμος για άλλες... πολιτείες. Έχει μία τεράστια πρόταση από τη Σαουδική Αραβία που φτάνει τα 45 εκατομμύρια για τρία χρόνια.

Αφήνει τη Serie A και μετακομίζει στη Σαουδική Αραβία για τον Μίτσελ ο Ντιμπάλα

Η θέση του Πάουλο Ντιμπάλα στη Ρόμα δεν ήταν δεδομένη, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει τέραστιες προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία. Παρά τις φήμες πως δεν ήθελε να φύγει από τη Serie A, φαίνεται πως πήρε την απόφασή του.

Σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Πάουλο Ντιμπάλα δέχθηκε μία τεράστια πρόταση από την Αλ Καντσία, την ομάδα που είναι προπονητής ο Μίτσελ Γκονζάλεζ και έπαιξε ένα φιλικό προετοιμασίας κόντρα στον Ολυμπιακό πριν από έναν μήνα.

Η νεοφώτιστη ομάδα στη Σαουδική Αραβία έχει ήδη αποκτήσει τον Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και θέλει να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Η πρόταση στον Αργεντινό φτάνει τα 15 εκατομμύρια τον χρόνο, ποσό που δύσκολα μπορεί να αρνηθεί κάποιος.