Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύεται ο Ολυμπιακός τα προβλήματα στην Προ Ρέκο. Η ομάδα πόλο των "ερυθρολεύκων" απέκτησε από εκεί τον Κώστα Κάκαρη, με τον Έλληνα φουνταριστό να επιστρέφει στο λιμάνι, ενώ είναι πολύ κοντά στη μεταγραφή του Γκρέγκο Ζαλάνκι.

Ολοκληρώνει τη μεταγραφή του Ζαλάνκι ο Ολυμπιακός

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι κινήσεις στην ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες έχουν ως μοναδικό στόχο την επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης και την κατάκτηση του LEN Champions League και μ' αυτόν τον τρόπο κινούνται στις μεταγραφές.

Μετά τη σπουδαία επιστροφή του Κώστα Κάκαρη στην ομάδα από την Προ Ρέκο, οι "ερυθρόλευκοι" είναι έτοιμοι να... ψωνίσουν ακόμα έναν παίκτη από την ιταλική ομάδα, η οποία δεν έχει χρήματα για να πληρώσει το παράβολο που χρειάζεται και οι πολίστες της αποχωρούν.

Τη συγκυρία εκμεταλλεύεται -όπως φαίνεται- ο Ολυμπιακός που θέλει να φέρει στον Πειραιά τον Γκρέγκο Ζαλάνκι. Ο Ούγγρος πολίστας είναι ένας από τους ποιοτικότερους τα τελευταία χρόνια στον κόσμο και αναμένεται να ανεβάσει την ποιότητα της ομάδας στα ύψη!