Ένα δικό του... παιδί ρίχνει άγκυρα στο λιμάνι! Αν και το συμβόλαιο του Παναγιώτη Ρέτσου ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2025, ο Ολυμπιακός φρόντισε να τον "δέσει" για ακόμη περισσότερα χρόνια και έτσι προχώρησε σε πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας του. Οι δυο πλευρές θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί και ο Έλληνας σέντερ μπακ θα φορά τα ερυθρόλευκα μέχρι το 2028!


Νέο συμβόλαιο για τον Ρέτσο - Ανανέωσε με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2028

Απόλυτα ικανοποιημένοι είναι στις τάξεις του Ολυμπιακού με τις εμφανίσεις του Παναγιώτη Ρέτσου, ο οποίος πρόσφερε από την πλευρά του τα μέγιστα για να έρθει το πρώτο και ιστορικό ευρωπαϊκό τρόπαιο στον "ερυθρόλευκο" σύλλογο. Οι δυο πλευρές τα βρήκαν σε όλα για την επέκταση της συνεργασίας τους και οι Πειραιώτες ανακοίκωσαν την ανανέωσή του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.


Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός, που είναι και 14 φορές διεθνής με την Εθνική Ελλάδος, αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού. Με την ερυθρόλευκη φανέλα έχει καταγράψει συνολικά 99 συμμετοχές με απολογισμό 1 γκολ και 1 ασίστ, ενώ έχει πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα και φυσικά το κορυφαίο όλων, τη θρυλική κατάκτηση του Europa Conference League. Το 2016 είχε ενταχθεί στην πρώτη ομάδα και στη συνέχεια δοκίμασε την τύχη του στο εξωτερικό.

Αρχικά για λογαριασμό της Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία είχε... τινάξει την μπάνκα στον αέρα για να τον αποκτήσει, βγάζοντας από τα ταμεία της περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ, τον Ιανουάριο του 2020 είχε δοθεί δανεικός στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, την επόμενη σεζόν δόθηκε με τη μορφή δανεισμού στη Σεντ Ετιέν, αγωνίστηκε στην Ελλάς Βερόνα, για να επιστρέψει το 2022 στην ομάδα της... καρδιάς του, τον Ολυμπιακό, και να ρίξει... άγκυρα στο λιμάνι.