Ένα από τα πιο λαμπερά αστέρια των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέθεσε την ψυχή του για την Εθνική Ελλάδος στο Παρίσι, συνέβαλε τα μέγιστα για την πορεία της "επίσημης αγαπημένης" μέχρι τα προημιτελικά και ο "Greek Freak" αποχαιρέτησε την γαλλική πρωτεύουσα που φιλοξένησε το κορυφαίο αθλητικό event του πλανήτη μέσω ανάρτησης του στα social media.

Και όχι απλά με μια - δυο φωτογραφίες αλλά με 17 (!) ξεχωριστά στιγμιότυπα στα οποία φυσικά "έκλεψαν" την παράσταση τα παιδάκια του που πόζαραν μπροστά από τον πύργο του Άιφελ

Η ξεχωριστή ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο που αποχαιρέτησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μοιράστηκε με τους εκατομμύρια followers του στο Instagram μια σειρά από υπέροχες φωτογραφίες και βίντεο τις οποίες συνόδευσε με την... γαλλική λεζάντα: "Au revoir". Από τα παιδιά και την αγαπημένη του, Μαράια μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ μέχρι την... Εθνική Ελλάδος, τον ίδιο, τους συμπαίκτες του και τον Νικ Καλάθη να... δοκιμάζει τις χορευτικές του ικανότητες!

Τα χαμόγελα κυριαρχούν παντού και "μιλούν" στις καρδιές όλων και φυσικά γίνεται αντιληπτό το πόσο χάρηκαν με την... ψυχή τους οι Έλληνες διεθνείς όλη αυτή την μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων!