Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών τα έδωσε όλα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού εκπροσωπώντας τα ελληνικά χρώματα, δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο όμως αποχωρεί υπερήφανη με ψηλά το κεφάλι και με μεγάλες βλέψεις για το Λος Άντζελες. Η Νικόλ Ελευθεριάδου συγκίνησε με την δική της κατάθεση ψυχής μέσα από τα social media που μεταξύ άλλων ευχαρίστηκε όλους όσους δεν κρίνουν αλλά στηρίζουν στα όμορφα και στα άσχημα την "γαλανόλευκη".

Η υπερήφανη ανάρτηση της Νικόλ Ελευθεριάδου μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Το δικό της μήνυμα θέλησε να στείλει η Νικόλ Ελευθεριάδου με λόγια ψυχής και καρδιάς για την αγαπημένη της Εθνική. Η διεθνής πολίστρια τόνισε στην λεζάντα της ανάρτησης της πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν η καλύτερη εμπειρία που θα μπορούσε να ζήσει στην αθλητική της καριέρα μαζί με τις συμπαίκτριες της με τις οποίες μεγαλώσει στην πισίνα μαζί, έχουν κλάψει από χαρά, από λύπη, έχουν πέσει και έχουν... σηκωθεί!

Για όλα αυτά και για το τεχνικό της τιμ δηλώνει υπερήφανη, ενώ ευχαρίστησε όλους όσους δεν στρέφονται στην κριτική και απλά στηρίζουν την εθνική ομάδα στα όμορφα και στα άσχημα.



Aναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτηση της η Ελευθεριάδου:

"Οι Ολυμπιακοί αγώνες είναι η καλύτερη εμπειρία που θα μπορούσα να ζήσω στην αθλητική μου καριέρα και είμαι ευγνώμων που το έζησα μαζί σας. Σχεδόν με όλες τις συμπαίκτριες μου, έχουμε μεγαλώσει μαζί μέσα στις πισίνες και μοιραζόμαστε εμπειρίες μέχρι και σήμερα στην μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού. Έχουμε κλάψει από χαρά, από λύπη, έχουμε πέσει, έχουμε σηκωθεί και δηλώνω τρομερά περήφανη για όλες μας, για τους προπονητές μας και όλα τα μέλη της ομάδας που μας βοήθησαν σε αυτό το όμορφο ταξίδι. Σας ευχαριστούμε όλους εσάς που δεν κρίνετε και που πάντα μας στηρίζετε στα όμορφα και στα άσχημα".