Έτοιμη να τα δώσει όλα για να πανηγυρίσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν είναι η Αλ Νασρ η οποία έδειξε την ανωτερότητα της κόντρα στην Αλ Τααβόν της οποίας επιβλήθηκε άνετα με 2-0, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να "κλέβει" την παράσταση με το γκολ που πέτυχε και "κλείδωσε" τη νίκη για την ομάδα του η οποία ετοιμάζεται για "τιτανομαχία" με την πρωταθλήτρια Αλ Χιλάλ της οποίας θέλει να... χαλάσει τα σχέδια στον τελικό του Σούπερ Καπ της Σαουδικής Αραβίας.

Στον τελικό του Σούπερ Καπ η Αλ Νασρ με σκόρερ Κριστιάνο Ρονάλντο

Η Αλ Νασρ έδειξε από... νωρίς τις διαθέσεις της κόντρα στην Αλ Τααβόν και δεν άργησε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Μόλις στο 8ο λεπτ΄, ο Γιαχία Αϊμάν άνοιξε λοαγριασμό στο ματς, ενώ στο 45ο λεπτό ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδειξε λίγη από την ποδοσφαιρική του... μαγεία όταν και έδωσε με τακουνάκι τη μπάλα στον Μανέ ο οποίος δεν κατάφερε να "νικήσει" με πλασέ τον αντίπαλο γκολκίπερ, Μαϊλσον.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3ft8hw04x9d)
Μάλιστα στο 55ο λεπτό ξεκίνησαν να αδειάζουν οι εξέδρες όταν και φίλαθλοι αποχωρούσαν ο ένας μετά τον... άλλον μετά από βροχόπτωση που ξέσπασε και έφερε τα πάνω... κάτω στο ματς δυσκολεύοντας το έργο των ποδοσφαιριστών.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3ftmahiu53l)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αφού πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή δεν δίστασε να δείξει την κλάση του και να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 57ο λεπτό μετά από γύρισμα, σούταρε από τη καρδιά της περιοχής και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3ftnmlfc46x)
Μάλιστα, στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με με απευθείας κόκκινη κάρτα για πολύ σκληρό μαρκάρισμα και έπειτα από παρέμβαση VAR, ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς που δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό του Σούπερ Καπ.