Η πολυαναμενόμενη επίσημη εμφάνιση του Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι.... γεγονός κα ο Γάλλος σούπερ σταρ ετοιμάζεται να τα δώσει όλα στην πρώτη του συμμετοχή με την "Βασίλισσα" στον τελικό του Σούπερ Καπ με την Αταλάντα που φιλοδοξεί να βάλει το δικό του... λιθαράκι για να έρθει ο πρώτος τίτλος της σεζόν για τους Μαδριλένους που πυροδότησαν με την απόκτηση του μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφικές... βόμβες στην ιστορία!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3fualees5c1)
Η παρουσία του όπως είναι λογικό και επόμενο έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλων και ο ίδιος αποθεώθηκε από το κοινό στο εθνικό στάδιο της Βαρσοβίας, "Ναροντόβι" στην προθέρμανση του. Φυσικά, ανταπέδωσε το χειροκρότημα στους φιλάθλους τους οποίους σήκωσε στο... πόδι! Μια είναι η μεγάλη επιθυμία του Εμπαπέ και αυτή είναι να συνδυαστεί το ντεμπούτο του όχι μόνο με την κατάκτηση τίτλου αλλά και με... γκολ!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3fuiiaywig9)


Με τετράδα... φωτιά στον τελικό η Ρεάλ - Ντεμπούτο για Εμπαπέ

Φωτιές θα... πετάει στην επίθεση της η Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Κάρλο Αντσελότι να επιλέγει την πιο δυνατή ενδεκάδα του για να έρθει ο πρώτος τίτλος της σεζόν. Φυσικά, αυτό που περίμεναν όλοι έγινε πραγματικότητα μιας και ο Κιλιάν Εμπαπέ πήρε φανέλα βασικού, ενώ την γραμμή κρούσης συνθέτουν οι Μπέλιγχαμ, Ροντρίγκο και Βινίσιους, σε μια από τις πιο... ονειρικές θα έλεγε κανείς επιθετικές γραμμές στην Ευρώπη.



Oι ενδεκάδες του τελικού του Σούπερ Καπ:

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Ρούντιγκερ, Μεντί, Βαλβέρδε, Τσουαμενί, Μπέλινγκχαμ, Ροντρίγκο, Βινίσιους, Εμπαπέ

Αταλάντα: Μούσο, Κολάσινατς, Τζιμσίτι, Ιέν, Ρουγκέρι, Έντερσον, Πάσαλιτς, Ντε Ρουν, Ζαπακόστα, Λούκμαν, Ντε Κετελέρ