Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα συνεχίζουν τη νικηφόρα πορεία τους στο Open του Σινσινάτι ωστόσο οι δυο τους αγωνίζονταν σε διπλανά court, κάτι που απ' ότι φάνηκε αποσυντόνισε την Ισπανίδα τενίστρια που έκανε πλάκα ζητώνοντας χαριτολογώντας από τους διοργανωτές του τουρνουά να βάζουν τα παιχνίδια τους σε διαφορετικές ώρες!

Η Μπαντόσα που δεν μπορεί να... συγκεντρωθεί όταν παίζει την ίδια ώρα ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε τη νίκη με ανατροπή επί του Γερμανού Γιαν - Λέοναρντ Στρουφ, η Πάουλα Μπαντόσα επιβλήθηκε με 2-0 σετ της Στερνς ωστόσο αν και ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με την επικράτηση της, δεν παρέλειψε να αποκαλύψει κάτι που την απασχολούσε κατά την διάρκεια του αγώνα της και αυτό δεν ήταν άλλο από τον... Στέφανο.

Και αυτό γιατί την ίδια ώρα που έπαιζε, αγωνιζόταν και ο Έλληνας τενίστας σε διπλανό court με αποτέλεσμα οι φωνές των θεατών που "πρόδιδαν" το πως τα πηγαίνει στο παιχνίδι την... αποσυντόνιζαν και δεν τον βοηθούσαν να μείνει συγκεντρωμένη. Για αυτόν τον λόγο ζήτησε για πλάνα από τους διοργανωτές να μην βάλουν την επόμενη φορά τα παιχνίδια τους την ίδια ώρα!

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Μπαντόσα:

"Δεν είναι εύκολο να παίζεις στο Grandstand και την ίδια στιγμή να ακούς από δίπλα συνεχώς το αποτέλεσμα του Στέφανου. Κάποια στιγμή άκουσα πως έχασε το σετ και είπα "μείνε συγκεντρωμένη", δεν ήταν εύκολο. Tην επόμενη φορά παιδιά βάλτε τα παιχνίδια μας σε διαφορετικές ώρες".