Τεράστια ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της Μπαρτσελόνα μετά την σοκαριστική είδηση ότι ο πατέρας του Λαμίν Γιαμάλ, Μουνίρ Νασραουί δέχθηκε μαχαιριές από αγνώστους σε πάρκινγκ στην πόλη Ματαρό. Νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Μπανταλόνα, με την οικογένεια του Ισπανού αστέρα να βρίσκεται σε σοκ, τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και τις αρχές να αναζητούν τα κίνητρα της επίθεσης!

Σοκ στη Μπαρτσελόνα με τον πατέρα του Λαμίν Γιαμάλ που μαχαιρώθηκε σε πάρκινγκ

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Ισπανία, ο πατέρας του Λαμίν Γιαμάλ μαχαιρώθηκε από αγνώστους το απόγευμα της Τετάρτης (14/09) σε πάρκινγκ στην πόλη Ματαρό, ενώ η "Marca" ισχυρίζεται ότι ο Μουνίρ Νασραουί, ενεπλάκη σε καυγά για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και δέχθηκε παραπάνω από μια μαχαιριές.

Ο ίδιος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Μπανταλόνα, με την αστυνομία να διεξάγει έρευνα για το σοκαριστικό περιστατικό και να αναζητούνται τα κίνητρα τις επίθεσης από τους αγνώστους. Μάλιστα, λέγεται πως η αστυνομία είναι σε θέση να έχει στην διάθεσή της αρκετές μαρτυρίες που θα την βοηθήσουν να διελευκάνει την υπόθεση.