Τι να πει κανείς για την Ρεάλ Μαδρίτης που... σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα της; Αφού τελείωσε την περσινή σεζόν με την κατάκτηση της La Liga και του Champions League ξεκίνησε την... επόμενη με θρίαμβο στο Σούπερ Καπ! Οι πανηγυρισμοί έξαλλοι για το έκτο, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να γεύεται την πρώτη του επιτυχία με τη φανέλα της καινούργιας του ομάδας.



Χάρηκαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του Σούπερ Καπ στην Ρεάλ Μαδρίτης

Στον... ουρανό του εθνικού σταδίου της Βαρσοβίας"Ναροντόβι" η Ρεάλ Μαδρίτης σήκωσε το έκτο Σούπερ Καπ της ιστορίας της μετά την καταιγιστική της εμφάνιση και τη νίκη της με 2-0 στον τελικό με την Αταλάντα. Oι παίκτες της Αταλάντα έκαναν pasillo στους Μαδριλένους οι οποίοι πήραν τη... θέση τους για να υποδεχθούν το πρώτο τρόπαιο της σεζόν.

Από τα χέρια του εμβληματικού αρχηγού, Λούκα Μόντριτς ξεκίνησαν όλα, με τον Κροάτη μέσο να παίρνει στα χέρια του το τρόπαιο, να αποθεώνεται και να πανηγυρίζει μαζί με τους συμπαίκτες του το επίτευγμα τους γεμάτοι χαμόγελο και ενθουσιασμό.

Φυσικά, το βλέμμα του Κιλιάν Εμπαπέ τα είπε... όλα, με την σπίθα στα μάτια του να δείχνει την "δίψα" που έχει να κατακτήσει τίτλους στην Μαδρίτη. Το τρόπαιο του Σούπερ Καπ φυσικά θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά του αφού είναι η πρώτη του επιτυχία με τη φανέλα της Ρεάλ με την οποία πανηγύρισε και το πρώτο του γκολ. Αυτό θέλει να είναι το πρώτο από τα πολλά που για αυτόν φιλοδοξεί να κατακτήσει!

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3fy09346w3t)