Το "μενού" των σημερινών (15/08) αθλητικών μεταδόσεων έχει μεγάλο ενδιαφέρον και περιλαμβάνει τις σπουδαίες ρεβάνς των ελληνικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης! Η ΑΕΚ θέλει να κάνει την ανατροπή κόντρα στη Νόα στη Νέα Φιλαδέλφεια για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, ενώ ο Παναθηναϊκός ψάχνει την υπέρβαση στο Άμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ για τον τρίτο προκριματικό του Europa League.

Όλα για όλα για την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαφέλφεια κόντρα στη Νόα

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Νόα στην "OPAP Arena" στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa Conference League, με την "Ένωση" να έχει ως μοναδικό στόχο την ανατροπή μετά την απογοητευτική της εικόνα στην Αρμενία από την οποία έφυγε με ήττα 3-1 στο πρώτο μεταξύ τους ματς. Οι "κιτρινόμαυροι" θέλουν να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό ταξίδι τους και να πάρουν το εισιτήριο για τα playoffs, για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει να κάνουν την ανατροπή μπροστά στα μάτια των φιλάθλων της που θα δώσουν το παρών με μοναδικό στόχο να δουν την ομάδα τους να προκρίνεται στην επόμενη φάση.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d391jyr0v5zt)
Ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να μετρήσει μια πολύ συμαντική απουσία καθώς το πιο πιθανόν είναι να μην έχει στη διάθεση του τον Λιβάι Γκαρσία ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις ενώ δεν συμμετείχε και στην τελευταία προπονήση της ομάδας του. Σε αλλαγές αναμένεται να προχωρήσει ο Ουρουγουανός τεχνικός που όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου η ομάδα του δεν έπαιξε με την ταυτότητα της στην Αρμενία, ενώ έδωσε το... σύνθημα λέγοντας πως όλοι θέλουν να ανατρέψουν την κατάσταση.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d391764dg5k9)
Yπενθυμίζεται ότι ο Αλμέιδα δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γενς Γιόνσον και Αλμπέρτο Μπρινιόλι που είναι εκτός λόγω των τραυματισμών τους, ενώ αν η ΑΕΚ ξεπεράσει το εμπόδιο της Νόα τότε θα βρει στον δρόμο της στα playoffs  τον νικητή του Χάιντουκ (Κροατία) - Ρουζομπεροκ (Σλοβακία). 

Για την υπέρβαση στο Άμστερνταμ ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άγιαξ

Με στόχο την υπέρβαση και την ανάγκη μιας μεγάλης νίκης πηγαίνει στο Άμστερνταμ ο Παναθηναϊκός για να διασταυρώσει τα ξίφη του με τον Άγιαξ στην "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα" για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Οι "πράσινοι" αν και ηττήθηκαν με 0-1 στο ΟΑΚΑ στο πρώτο ματς των δυο ομάδων, έδειξαν καλά στοιχεία και σπατάλησαν μια... σειρά από ευκαιρίες τις οποίες δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3at054pz6b5)
Ο Ντιέγκο Αλόνσο σε δηλώσεις που παραχώρησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης τόνισε ότι οι Ολλανδοί είναι το φαβορί όμως όπως σχολίασε, η πίεση και το άγχος δεν θα είναι μόνο της ομάδας του αλλά και των αντιπάλων της. 1'Θα κοιτάξουμε να είμαστε αποφασιστικοί από την πρώτη στιγμή. Κυρίαρχοι. Εξαρτάται και από το πώς θα είναι ο αντίπαλος. Είναι μια μάχη ισχύος. Εάν έχουμε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε την πίεση που θα δεχθούμε, σίγουρα θα κάνουμε καλό αγώνα", συμπλήρωσε.



Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις των αγώνων

ΑΕΚ - Νόα 20:30 COSMOTE SPORT 1

Άγιαξ - Παναθηναϊκός 21:15 COSMOTE SPORT 2