Ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Βόλο (17/08, 20:00) στο Πανθεσσαλικό για την 1η αγωνιστική της Super League και το αίτημα της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ για εισιτήρια έγινε δεκτό από την ομάδα της Μαγνησίας η οποία αποφάσισε να διαθέσει παραπάνω από 9.000 εισιτήρια στους φιλάθλους των Πειραιωτών. Η Ελληνική Αστυνομία όμως είχε διαφορετική... άποψη και με ανακοίνωση της γνωστοποίησε την απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης των οπαδών.


Η ΕΛ.ΑΣ απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων στο Βόλος - Ολυμπιακός

Δυο ημέρες μετά την ανακοίνωση ότι ο Βόλος θα διαθέσει παραπάνω από 9.000 εισιτήρια στους φιλάθλους του Ολυμπιακού για το ματς πρεμιέρας στο Πανθεσσαλικό όπου θα βρεθούν και τα τρόπαια των Europa Conference και UEFA Youth League, για να μπορέσει να τα δει από κοντά ο κόσμος, η Ελληνική Αστυνομία με ανακοίνωση της γνωστοποίησε νέα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, η ΕΛ.ΑΣ υπογράμμισε ότι απαγορεύει την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών των Πειραιωτών "για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας".

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

"Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, αγωνιστικής περιόδου 2024-2025, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Αυγούστου 2024 και ώρα 20:00΄ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας".