"Μαύρος" Δεκαπενταύγουστος ξημέρωσε για τον παλαίμαχο παίκτη και Γενικού Αρχηγού της Εθνικής Ανδρών, Δημήτρη Σαλπιγγίδη καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του, Απόστολος βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένεια του. Τα ειλικρινή της συλλυπητήρια εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης της η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Απεβίωσε ο πατέρας του Δημήτρη Σαλπιγγίδη

Πολύ δύσκολες στιγμές για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη που θρηνεί την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα, Απόστολου. Η ΕΠΟ από την πλευρά της, μέσω ανακοίνωσης της την οποία υπογράφουν ο νέος πρόεδρος, Μάκης Γκαγκάτσης, και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής εξέφρασε τα συλληπητήρια της στην οικογένια του εκλιπόντα, ενώ τόνισε ότι σύσσωμη η Ομοσπονδία βρίσκεται στο πλευρό του Γενικού Αρχηγού της Εθνικής Ανδρών ο οποίος θα στελεχώσει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην Εθνική Ανδρών.


Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και τα μέλη του Συλλόγου Υπαλλήλων ΕΠΟ, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και την οικογένειά του για την απώλεια του πατέρα του, Απόστολου.

Σύσσωμη η Ομοσπονδία στέκεται δίπλα στον Γενικό Αρχηγό της Εθνικής Ανδρών και επί σειρά ετών μέλος της και συμπαραστέκεται στο πένθος του".