Ο Παναιτωλικός είναι αρκετά κινητικός στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, με την ομάδα του Αγρινίου να ανακοινώνει μια ακόμη μεταγραφή που μπορεί να τον ανεβάσει... επίπεδο στην μεσαία του γραμμή. Ο λόγος για τον Πορτογάλο χαφ, Μιγκέλ Λουίς που έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια μέχρι το 2026.

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μιγκέλ Λουίς

Στην ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής προχώρησε ο Παναιτωλικός που απέκτησε τον Πορτογάλο κεντρικό μέσο, Μιγκέλ Λουίς ο οποίος αποχώρησε ως ελεύεθρος τον Ιούλιο από την πολωνική Βάρτα Πόζναν. Στο πρωτάθλημα της Πολωνίας, αγωνίστηκε επίσης στην Ρακόβ, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε συνολικά 36 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με απολογισμό 3 γκολ και 3 ασίστ.

Ο Μιγκέλ Λουίς αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, ενώ το 2020 πήρε μεταγραφή στην Βιτόρια Γκιμαράρες. Ο 25χρονος χαφ έχει επίσης υπάρξει μέλος των μικρών εθνικών ομάδων της χώρας του.



Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

"Ο Μιγκέλ Λουΐς (Miguel Luís) υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2026 με την ομάδα μας. Γεννήθηκε στις 27.02.1999 και άρχισε την καριέρα του στις ακαδημίες της Sporting.

Το 2020 μεταγράφηκε στη Vitória Guimarães και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Πολωνία με τη Raków και τη Warta Poznan, απ’ την οποία έμεινε ελεύθερος τον προηγούμενο μήνα.

Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και έχει συμμετοχές σε όλες τις εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας από U15 έως και U21. Ο αριθμός της φανέλας του είναι το 90".